Çin Köpek Yeme Festivali 2018

Köpek

Çin Köpek Yeme Festivali 2018. 2019 yulin köpek festivali yaklaşıyor. Kimilerine göre köpek yeme festivali dünyanın en vahşi festivali kimilerine göre ise yüzyılladır yapılagelen bir geleneğin.

Yulin Festivali Kopek Yeme Cin Okursan Net Interaktif Bilgi Agi
Yulin Festivali Kopek Yeme Cin Okursan Net Interaktif Bilgi Agi

Yulin köpek yeme festivali ile ilgili düşüncelerini ve yaşadıklarını okuyunca dehşete düşeceksiniz. Festival süresince 10 bin kadar köpeğin tüketildiği iddia ediliyor ancak bu kaynaktan kaynağa değişmekte. çinin yulin kentinde hayvan sever kadın yang xiaoyun 65.

çin köpek festivali nedirçin köpek yeme festivali 2018çin köpek festivali 2019 çinde köpek yeme festivali yasaklandı mıçin köpek kesimhaneleriçinde köpek mezbahasıçin köpek festivali 2018çin köpek festivali yasaklandı mı her yıl çinin güneyindeki yulin şehrinde düzenlenen köpek eti festivali ülke içinde ve dışındaki tepkilere karşın başlıyor.

2009 yılında başlayan ve o günden bu yana hem ülke içinde hem de dünya çapında tepkiler almasına rağmen her yıl düzenlenmeye devam eden. Kimilerine göre köpek yeme festivali dünyanın en vahşi festivali kimilerine göre ise yüzyılladır yapılagelen bir geleneğin. çinin yulin kentinde hayvan sever kadın yang xiaoyun 65. çindeki köpek yeme festivalinden korkunç fotoğraflar.