Köpek Balığı Saldırısı Filmi 2015

Köpek

Köpek Balığı Saldırısı Filmi 2015. Senaryosu dean georgaris jon hoeber ve erich hoeber tarafından yazılan yönetmenliği ise jon turteltaub tarafından üstlenilen ve en iyi köpek balığı filmleri içerisinde üst sıralarda yer almayı başaran filmde. Oluşan bu büyük delik tarih öncesinin köpek balıklarının yer altından ç.

Izlenmesi Gereken Kopek Baligi Filmleri
Izlenmesi Gereken Kopek Baligi Filmleri

Bir grup erkek ve kız ıssız bir adaya tatile giderler. Oluşan bu büyük delik tarih öncesinin köpek balıklarının yer altından ç. 2 başlı köpekbalığı saldırısı konusu.

Filmin ana karakterlerini ise chris bruno lindsay sawyer chris costanzo ve nikki howard canlandırmaktadır.

Iki başlı köpek balığı saldırısı başlıca rollerini brooke hogan carmen elactra lauren veranın paylaştığı 2012 yapımı televizyon için yapılan abd yapımı korku macera gerilim türünde filmdir. Filmin senaryosunu stephen meier jacob cooney bill hanstock ve dainel lawlow kaleme almıştır. Büyük bir deprem yeryzünün kabuğunu parçalayıp bir delik oluşturur. Senaryosu dean georgaris jon hoeber ve erich hoeber tarafından yazılan yönetmenliği ise jon turteltaub tarafından üstlenilen ve en iyi köpek balığı filmleri içerisinde üst sıralarda yer almayı başaran filmde.